DEN ESPRIT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Den Esprit. Meer weten? Ontdek meer

28 jul 2023 om 17:33 Bestelling pas 2u later koud terug gevonden aan de deur van het gebouw door de kuisvrouw. Ik had een gemiste oproep 1,5u na levertijd wanneer ik niet kon opnemen omdat ik in een meeting zat.
22 jul 2023 om 1:44 op zich was het eten heel lekker maar de hoeveelheid frietjes of puree was onvoldoende. wij hadden nog honger , dit was een kinder portie en dat voor 50 euro .
25 mei 2023 om 21:57 Heel lekker eten goed bereid, 1 enkel pintje voor de grotere eter zijn de opties te klein prijs kwaliteit zijn ze oké enkel het volume is te weinig …
24 mei 2023 om 23:04 Superlekker, restaurantkwaliteit thuis en zo goed verpakt dat het nog heel warm is.
19 mei 2023 om 20:40 De cola die ik had besteld en betaald, is niet aangekomen
14 apr 2023 om 20:54 geen lekkere frieten beker soep maar gevuld voor een kwart, volgens mij heeft de chauffeur deze op de parking naast me uitgedronken, pas na een kwartier heeft hij bij me aangebeld...
31 mrt 2023 om 20:04 Het eten was warm en wel lekker maar niet wat we hadden besteld. Puree wilde we maar kregen frieten en dan nog een klein bakje voor 2 personen . Mijn witloof slaatje bij het stoofvlees waren ze ook vergeten. 41 euro betaald en nog honger.
14 mrt 2023 om 13:33 2u en kwartier gewacht. Telefonisch contact opgenomen. Antwoord: beter niet smiddags bestellen he waarop contact verbroken wordt
7 mrt 2023 om 21:03 Alles was steenkoud.!!!!!!
15 feb 2023 om 7:13 Niet goed.Slappe frieten en slappe miniloempia’s.Pepersaus was heel zout.Na een bijna 2 uur te moeten wachten was alles niet warm.Hebben ook niets laten weten dat ze te laat gingen zijn.Gaan hier niet meer bestellen.De bezorger was wel vriendelijk.
11 feb 2023 om 22:24 De calamares waren niet te eten, de dimsum was ook echt niet lekker en de bitterballen waren koud. De kippenboutjes waren wel heel lekker maar dit was de €34 echt niet waard. Groetjes Witse
23 jan 2023 om 10:32 De entrcôte en de filet pure waren zeer goed, de frietjes veel te hard gebakken, de kroketten niet genoeg gebakken. De sauzen waren ondermaats! De archiduc was een koffielepel bruine jus, de béarnaise was geschift en zuur als azijn.